05-10-06

Over halfweg......

Goede middag lezers, jullie reporter ter plaatse brengt jullie weer het dagelijks verslag uit Herentals.  Jullie konden gisteren reeds lezen dat wij in de namiddag een bezoek brachten aan het verkeerspark.  De ene groep kreeg eerst een half uurtje verkeersles van een echte agent. De anderen mochten met go-cars en fietsen het park verkennen.  Het park leek precies een mini dorpje.  Met ronde punten (waarbij sommige spookrijder speelden), met echte lichten, een brug, een spoorweg met echte slagbomen (waarbij zelfs meester Steven even in de fout ging) en nog zoveel meer.  Het was echt een plezier om al deze jonge 'toekomstige' automobilisten in de weer te zien.  Gelukkig bleef iedereen gespaard van boetes en ongelukken.  Na het zware werk was het tijd voor een verrassing. Terwijl er meer en meer bezoek toekwam, mochten de kinderen zich eventjes uitleven op de speeltuin van het domein.  Na deze leuke namiddag was het tijd voor een verfrissende douche en mochten we aan tafel gaan voor het avondmaal.  Lekker kalkoengebraad met fruit en boterhammetjes!! Mmm...!  Na het eten volgde nog een korte repetitie voor de play-back show en om half negen gingen alle lichten uit en waren alle gordijnen en oogjes toe om deze morgen om half 8 weer open te gaan voor een nieuwe supertoffe dag vol sport en avontuur. Na een stevig ontbijt en een uurtje les vertrokken we alweer richting sporthal.  Momenteel zijn de kinderen aan het sporten.  Sommige proberen in het ritme te blijven bij de dans, anderen banen zich een weg tussen de vele pluimpjes bij de badminton, nog andere zitten hoog en droog op de trampoline en de 4de groep leert de kneepjes van het judo.  Kortom, iedereen is druk in de weer. Neem het van me aan, er is hier niemand die kou lijdt.  Om half 1 mogen we opnieuw ons buikje vullen met soep, bloemkool en chipolatta. Smaken zal het....  Na onze welverdiende middagrust stappen we richting  Hidrodoe (een doe-museum rond water).  Wat we daar allemaal gaan beleven, kunnen we nog niet vertellen.  Daarvoor zal je moeten wachten tot het verslag van morgen. Laat ons hopen dat we niet als waterratten terugkomen.  Deze avond gaan we met z'n allen nog eens flink uit de bol op onze play-back show en gaan dan voor de laatste keer slapen in Herentals.  Mama, papa, ... maak de bedjes maar op want morgenavond slaapt jullie kleine spruit weer thuis!

Vele groetjes.

Plaatsvervangend reporter van dienst; juf Suzy

11:07 Gepost door Dirk Meester in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Aan Basile Roels Wat een ongelooflijke tijd hebben jullie daar? Zoveel sporten. Wij kijken in elk geval uit naar morgen om je terug te zien en al je verhalen te horen.
Bedankt aan alle leerkrachten om zo goed voor onze spruiten te zorgen.
Veel plezier deze avond op de play-back show.

Dikke knuffel en zoen van mama en papa

Gepost door: Sofie & Dominique Roels | 05-10-06

Voor Dwicht Reynvoet en vrienden Blij dat jullie het daar zo een prachtige week hebben.
Benieuwd naar de verhalen.
Groetjes uit Evergem van "pépé molen"

Gepost door: Reynvoet Marc | 05-10-06

aan Pieter Baele Wat zullen onze kindjes kunnen vertellen als ze thuis komen morgen! alleen jammer dat de post wat vertraging heeft met de kaartjes of briefjes waar we naar uitkeken want deze zijn nog steeds niet aangekomen! Maar we kijken nog meer uit naar de thuiskomst van onze pruts
groetjes van mama en papa en een dikke zoen!

Gepost door: Wim en Isabelle Baele | 05-10-06

Aan Virginie Lemmens Waw, wat een leuke dingen doen jullie daar allemaal. Je moet er zeker een paar onthouden om ze achteraf eens samen met ons te doen.
Iedere avond staat je zus in de luidspreker van de radio je naam te roepen, want ze denkt dat je haar tot in Herentals kan horen. Ze wordt helemaal gek als ze hoort dat je de groetjes krijgt op de radio.
Het weekje is al bijna om...
Ik hoop van harte dat je je super hebt geamuseerd.
Vele groeten van ons allemaal en dikke, dikke kussen !
Clarice, mama en papa

Gepost door: Nathalie | 05-10-06

De commentaren zijn gesloten.