06-10-06

ONZE LAATSTE UURTJES

Hoi iedereen,

Met gemengde gevoelens  zijn we hier met onze laatste nieuwsflash; enerzijds blij dat we terug kunnen naar onze families en vriendjes, maar anderzijds een beetje triest omdat er aan deze spetterende week een eind moet en zal komen!

Zoals gisteren gemeld vanuit Hidrodoe keek iedereen reikhalzend uit naar DE GROTE 4KLAVER PLAYBACKSHOW .... en ik kan u verzekeren, het werd een adembenemend spektakel !!! De juffies en meesters zetten traditioneel de toon en ook hun beste beentje voor en ze kozen deze keer voor een stevige sportieve dansopwarming.Van hoofd tot schouders, over knie naar teen ... alle spiertjes in ons lichaam werden even wakker geschud. En toen werd het tijd voor het professionele werk. Van over X!nk, naar Sam Gooris en andere Belle Perezkes ... alle grote namen van het moment passeerden de revue. Na een keitof dansfestijn gingen we samen met ons "lief klein konijntje" naar bed toe voor een welverdiende nachtrust.

Het werd vroeg dag en we mochten na de gebruikelijke "was en plas" beginnen met onze kamers uit te "mesten". Van wie is dit blauwe washandje? Heeft er iemand mijn roze pyama gezien? Van wie is deze ongelofelijke stinkkous? Alles werd, al dan niet netjes, in de valiezen gelegd en we waren, na het lekkere ontbijt, klaar om er nog een laatste keer in te vliegen !!!

Er werd nog gedanst, trampoline gesprongen, muur geklommen en gejudood ! Na het sporten nog een laatste lekkere maaltijd. Het krokante visje met puree, groenten en tartaar zal alvast heerlijk smaken. En dan wordt het tijd om het "Netepark Complex in Herentals" goeiedag te zwaaien. We hopen zonder filles veilig terug op school te geraken. De eerste topsportertjes worden verwacht rond de klok van 3 (ASPER), om dan af te zakken naar Baaigem en Vurste. Maak u maar geen zorgen als het iets later zou zijn, we komen zeker en vast nog naar huis hoor vandaag!!

Tenslotte mogen we zeker en vast niet vergeten om iedereen te bedanken die zijn steentje meer dan bijgedragen heeft om deze sportklas te laten slagen ; de oudercomités van de verschillende vestigingsplaatsen voor hun financiële steuntje in de rug ; de telefonisten(juffen en/of ouders) en Pascal en Kristof van Spitsradio voor hun dagelijkse vrijblijvende moeite ; juf Hélene voor alle mogelijke ondersteuning ; en jullie lezers, luisteraars en mailers voor jullie interesse, dankwoordje of leuke briefje. De kinderen en begeleiders appreciëren dit enorm, echt waar ! En last not but least voor onze Directeur Freddy, voor zijn tomeloze inzet telkens opnieuw en om ons de kans te bieden deze stages te organiseren. Uit de grond van ons aller hart, BEDANKT BEDANKT (x 1000).

Voila, tot zover de laatse flash en bij deze groeten we u tot volgend jaar of tot op één van onze vele leuke evenementen!

 !!!!!! DOEOEOEIIIII !!!

 

Dit was het refrein van ons liedje van de week:

En we zijn met z'n allen in Herentals,

en als we gaan sporten spelen we nooit vals,

we baseballen, we muurklimmen en doen aan atletiek,

en ook de dans , de judo en de korfbal vinden we chique,

op spoooooooortklaaaaaaassssssennnnnnnn !!!

 

11:16 Gepost door Dirk Meester in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.